EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε - Ομπράντοβιτς: "Συμφώνησαν και υπογράφουν άμεσα"

Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic gives direction to his players during their Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic gives direction to his players during their Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Προπονητής της Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει να είναι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, καθώς σύμφωνα με το A Spor επιτεύχθηκε deal των δύο πλευρών που θα υπογράψουν τις επόμενες ημέρες τη νέα τους συνεργασία.

Το σίριαλ των τελευταίων ημερών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ , φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του ή έστω χρειάζονται ακόμη μερικές λεπτομέρειες για να κλείσει. Θετικά για τους φίλους της Φενέρμπαχτσε, καθώς το δίκτυο A Spor και ο δημοσιογράφος Αχμέτ Σελίμ Κουλ αποκάλυψαν το απόγευμα της Πέμπτης (18/6) ότι οι παράγοντες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με τις υπογραφές να ακολουθούν τις επόμενες μέρες καθώς θα πρέπει, προφανώς, θα ταξιδέψει στην Τουρκία ο ατζέντης του 60χρονου πολυνίκη προπονητή.

Ο Ομπράντοβιτς έφτασε στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, συνάντησε τους Οζσόι - Γκεραρντίνι το βράδυ της ίδιας μέρας, μίλησε με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, την Τρίτη και εκεί διαπιστώθηκε για πρώτη φορά η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών που ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν εκατέρωθεν υποχωρήσεις ώστε να συνεχίσουν μαζί. Το σημαντικότερο ζήτημα, σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους, ήταν τα συμβόλαια που βρίσκονται σε ισχύ (Σλούκας, Ντε Κολό, Ντατόμε, Βέσελι) με τον Σέρβο να αντιλαμβάνεται ότι θα χρειαστούν αγωνιστικές "θυσίες" στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε, με τον Ομπράντοβιτς να έχει προγραμματίσει την επιστροφή του στη Σερβία για το πρωί της Παρασκευής (18/6) πριν αναλάβουν την υπόθεση ο ατζέντης του και οι παράγοντες του συλλόγου που θα οριστικοποιήσουν το deal και θα προχωρήσουν στην υπογραφή του συμβολαίου, τη διάρκεια του οποίου προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ