EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κοτς - Ομπράντοβιτς

Φενέρμπαχτσε: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κοτς - Ομπράντοβιτς

Αγωνία στην Κωνσταντινούπολη, καθώς ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τον Αλί Κοτς και τους παράγοντες της Φενέρμπαχτσε. Νέο ραντεβού την Τετάρτη (VIDEO).

Το απόγευμα της Δευτέρας (15/6) έφτασε στην Κωνσταντινούπολη , το απόγευμα της ίδιας μέρας συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και με τον GM της Φενέρμπαχτσε και σήμερα (16/6) ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του συλλόγου.

Ο 60χρονος Σέρβος προπονητής μίλησε με τον Αλί Κοτς, τον Σεμίχ Οζσόι και τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, με τα τουρκικά media να αναφέρουν ότι κάθε πλευρά παρουσίασε το πλάνο της αλλά να μην ξεκαθαρίζουν αν υπήρξε κάτι περισσότερο, μια διαπραγμάτευση δηλαδή με φόντο την παραμονή του Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε ή μια συζήτηση για την επόμενη μέρα του τμήματος μπάσκετ. Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν και νέα συνάντηση την Τετάρτη (16/6), ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Δευτέρας ο Αλί Κοτς προανήγγειλε " δραματική μείωση στο μπάτζετ της ομάδας" πριν εξηγήσει ότι θέλει να συνεχίσει μαζί με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς " για όσο εκείνος επιθυμεί να μείνει στον σύλλογο". Το πρωί της Τρίτης (16/6) οι πληροφορίες μιλούσαν για μπάτζετ 15+5 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον μένει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί αυτό το μίνι σίριαλ των τελευταίων ημερών.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ