EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Οι Τούρκοι αποθέωσαν τον Ομπράντοβιτς, ζητώντας... νέο συμβόλαιο

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε τη Νταρουσάφακα (83-75) για το τουρκικό Πρωτάθλημα, με τους οπαδούς της να αποθεώνουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να του ζητούν να μείνει, με τον ίδιο να τους χειροκροτεί. Έσπασε τη μύτη του ο Κάλινιτς.

Η Φενέρμπαχτσε δυσκολεύτηκε μεν, αλλά κατάφερε να επικρατήσει 83-75 της Νταρουσάφακα, σε ένα παιχνίδι με πολύ έντονα συναισθήματα και σε μία έμπρακτη επίδειξη στήριξης των οπαδών της στο πρόσωπο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, οι φίλοι της τουρκικής ομάδας άρχισαν να φωνάζουν το όνομα του Σέρβου τεχνικού και να του ζητούν ρυθμικά να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε. Ο ίδιος μάλιστα, σηκώθηκε από τον πάγκο και τους χειροκρότησε για να καθίσει ξανά στη θέση του, με το παιχνίδι να έχει κριθεί λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του.

Μάλιστα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε και για τα δύο περιστατικά της έκρηξής του στα τάιμ άουτ των προηγούμενων αγώνων, με τον ίδιο να λέει κατηγορηματικά: "Είναι μέρος της δουλειάς μου, θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου".

Όσο για την εξέλιξη του αγώνα, ο Κάλινιτς ήταν μεν ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, αλλά ήταν και ο μεγάλος άτυχος αφού σε μία φάση δέχτηκε ένα χτύπημα με αποτέλεσμα να σπάσει τη μύτη και μετά από λίγο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Από εκεί και πέρα, απο 13 πόντους είχαν οι Μαχμούτογλου και Ντίξον, ενώ 10 πόντους πέτυχε ο Λοβέρν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ