EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ οι Ντε Κολό - Βέστερμαν για Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν

Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ οι Ντε Κολό - Βέστερμαν για Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν
EUROKINISSI

Η "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague περιλαμβάνει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία -εκτός των άλλων- θα παραταχθεί δίχως τον Νάντο Ντε Κολό και τον Λέο Βέστερμαν.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης (με δύο νίκες σε οκτώ αγώνες) και έχει μπροστά τις δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, με την Μπαρτσελόνα και τη Βιλερμπάν.

Πέρα από τον υψηλό βαθμό δυσκολίας αυτών των αγώνων όμως, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς καλείται να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες στην περιφέρεια. Ο λόγος για τον Νάντο Ντε Κολό και τον Λέο Βέστερμαν. Ο πρώτος λείπει από τα κοινά της τουρκικής ομάδας τις τελευταίες ημέρες, δεν αγωνίστηκε ούτε στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ρίχνει όλο το -εκτελεστικό και οργανωτικό- βάρος στον Κώστα Σλούκα, ενώ ο δεύτερος "λαβώθηκε" στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τόφας.

Αυτό σημαίνει πως η Φενέρμπαχτσε χει μόνο τρεις παίκτες πρώτης γραμμής στο rotation για το "1" και το "2" απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν: τον Κώστα Σλούκα, τον Μπόμπι Ντίξον και τον Μελίχ Μαχμούτογλου. Όπως γίνεται αντιληπτό, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ξανά (όπως έγινε στη Μόσχα) ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ο 18χρονος γκαρντ που φέτος παίρνει ευκαιρίες από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Photo Credits: Fenerbahce BEKO / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ