EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Μια ανάσα από τον Ντε Κολό

CSKA Moscow's Nando De Colo, right, drives to the basket as Red Star's Mathias Lessort tries to block him during their Euroleague basketball match in Belgrade, Serbia, Wednesday, Nov. 15, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic)
CSKA Moscow's Nando De Colo, right, drives to the basket as Red Star's Mathias Lessort tries to block him during their Euroleague basketball match in Belgrade, Serbia, Wednesday, Nov. 15, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Νάντο Ντε Κολό δεν βρήκε αυτό που έψαχνε στο ΝΒΑ, η Φενέρμπαχτσε εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία κι οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια!

Μετά από πέντε χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη (με δύο κατακτήσεις της EuroLeague σε αυτό το διάστημα), ο Νάντο Ντε Κολό αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να αλλάξει περιβάλλον. Με βασικό γνώμονα την επιστροφή στο ΝΒΑ, κάτι που πάντως δεν πρόκειται να συμβεί κατά τα φαινόμενα.

Ο 32χρονος γκαρντ εξερεύνησε το... περιβάλλον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δίχως όμως να βρει τις προσφορές που επιθυμούσε. Κάτι που τον έβαλε σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τη Φενέρμπαχτσε να εκμεταλλεύεται άμεσα την ευκαιρία . Η τουρκική ομάδα τον προσέγγισε, με τις πληροφορίες που διαρρέουν από την Ιταλία και την Τουρκία να κάνουν λόγο για οσονούπω συμφωνία των δύο πλευρών!

Το Sportando παρουσιάζει μάλιστα ως "τελειωμένη" την υπόθεση, φέρνοντας τον Νάντο Ντε Κολό σε θέση να είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Κι όλα αυτά σε ένα καλοκαίρι, στο οποίο ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει ήδη χάσει δύο βασικά στελέχη της ομάδας του, τον Νικολό Μέλι και τον Μάρκο Γκούντουριτς , οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ΝΒΑ.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ