EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Η πρώτη συνάντηση με τον Ομπράντοβιτς

Fenerbahce's coach Zeljko Obradovic watches his players during their Final Four Euroleague semifinal basketball match against Real Madrid at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. Fenerbahce won 84-75. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Fenerbahce's coach Zeljko Obradovic watches his players during their Final Four Euroleague semifinal basketball match against Real Madrid at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. Fenerbahce won 84-75. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην Κωνσταντινούπολη, με το TRT να έχει το ντοκουμέντο από το ραντεβού του Σέρβου με τον GM του τμήματος μπάσκετ και με τον αντιπρόεδρο της Φενέρμπαχτσε (PHOTO).

Το βράδυ της Δευτέρας (15/6) ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι της ομάδας, την ίδια ώρα όμως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δειπνούσε με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι και με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Σεμίχ Οζσόι, με φόντο τον Βόσπορο.

Ο Σέρβος προπονητής έφτασε στην Κωνσταντινούπολη νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας , με τον ατζέντη του να μένει στο Βελιγράδι, απέφυγε τις κάμερες στο αεροδρόμιο και με γοργό βηματισμό αποχώρησε με άγνωστο προορισμό.

Ο Κοτς, πρόεδρος του συλλόγου, μίλησε στην τηλεοπτική του συνέντευξη για το ποδοσφαιρικό τμήμα και για ζητήματα του παρελθόντος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα συναντήσει τον Ομπράντοβιτς στη διάρκεια της Τρίτης (15/6) για να του εξηγήσει και εκείνος τα δεδομένα που αναφέρουν περικοπή έως και 45% στον προϋπολογισμό της ομάδας μπάσκετ για τη σεζόν 2020/21.

Θυμίζουμε ότι συμβόλαια για την επόμενη περίοδο έχουν οι Κώστας Σλούκας, Νάντο Ντε Κολό, Τζίτζι Ντατόμε, Γιαν Βέσελι, με τον Έλληνα γκαρντ να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων όπως πρώτο αποκάλυψε το Sport24.gr .

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ