EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Η πιο βαριά εντός έδρας ήττα του Ομπράντοβιτς

Fenerbahce's head coach Zeljko Obradovic reacts during their Euroleague basketball match between Red Star and Fenerbahce, in Belgrade, Serbia, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fenerbahce's head coach Zeljko Obradovic reacts during their Euroleague basketball match between Red Star and Fenerbahce, in Belgrade, Serbia, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η Φενέρμπαχτσε έχασε με 29 πόντους από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη (65-94), που είναι και η πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην καριέρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν αποκαρδιωτική στην Κωνσταντινούπολη, η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη ήταν ισοπεδωτική και κάπως έτσι επανήλθαν οι εφιαλτικές -φετινές- βραδιές για τους Τούρκους, που γνώρισαν συντριβή και ήττα 29 πόντων στην Ulker Sports Arena.

Αυτή μάλιστα ήταν και η πιο βαριά εντός έδρας ήττα που έχει γνωρίσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην καριέρα του στην EuroLeague. Το -29 είναι η μεγαλύτερη με την οποία έχει ηττηθεί ομάδα του Σέρβου τεχνικού σε μία πορεία 29 ετών στους πάγκους. Παράλληλα ήταν και η τρίτη πιο βαριά συνολικά στην καριέρα του σε ό,τι αφορά την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τους -34 από την Μπασκόνια (σεζόν 2016-17) και τους -30 από την Τσεντεβίτα (2015-16) να είναι οι μοναδικές που βρίσκονται πιο πάνω.

Οι 10 πιο βαριές ήττες στην καριέρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

Φενέρμπαχτσε: Η πιο βαριά εντός έδρας ήττα του Ομπράντοβιτς

Δείτε πώς η Φενέρμπαχτσε γνώρισε ήττα 29 πόντων από τη Ρεάλ:

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ