EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Επιστρέφει στο Βελιγράδι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από διαδοχικά ραντεβού με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επιστρέφει στο Βελιγράδι. Εν αναμονή των ανακοινώσεων από τον τουρκικό σύλλογο.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από την Τουρκία αναφορικά με το μέλλον του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε είναι -το λιγότερο- συγκεχυμένες. Από τη μία υπάρχει το A SPOR και η Milliyet που έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές (μέχρι και το ύψος του "ψαλιδιού" στο συμβόλαιό του αποκαλύφθηκε), κι από την άλλη ο Ισμαέλ Σενιόλ του beIN Sports που ανέφερε πως ο πολυνίκης προπονητής δεν έχει δώσει την απάντησή του στη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου.

Το δεδομένο πάντως είναι (είτε έχει πει το "ναι" είτε όχι) πως επιστρέφει αεροπορικώς στο Βελιγράδι. Κάτι που ούτως ή άλλως ήταν προγραμματισμένο εδώ και αρκετό καιρό. Ο "Ζοτς" έφτασε στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουνίου και στις 15:40 της Παρασκευής 19 Ιουνίου παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής για τη σερβική πρωτεύουσα.

Δίχως να υπάρχουν ανακοινώσεις από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε. Ό,τι κι αν είναι να συμβεί, θα συμβεί τις επόμενες ημέρες (το θέμα δεν μπορεί να "τραβήξει" πολύ περισσότερο πλέον).

Δείτε τα video από την άφιξη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (πήγε εκεί με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς) και το check in που έκανε:



TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ