EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: "Έκλεισε" τον Εντγκάρας Ουλανόβας

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εντγκάρας Ουλανόβας ήρθε σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αφήνοντας τη Ζάλγκιρις μετά από έξι χρόνια.

Η πρόσληψη του Ιγκόρ Κοκόσκοφ σήμανε την έναρξη του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ζάλγκιρις, η οποία είναι έτοιμη να καλύψει το ένα κενό μετά το άλλο. Ο Νταϊσόν Πιέρ ήταν ο πρώτος παίκτης που ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο, με τον Εντγκάρας Ουλανόβας να αναμένεται να πάρει... σειρά.

Σύμφωνα με τον Ισμαήλ Σενιόλ του beIN Sports, η Φενέρμπαχτσε έφτασε σε συμφωνία με τον 28χρονο φόργουορντ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η φυγή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από τη Zalgirio Arena θα φέρει αποχωρήσεις στον λιθουανικό σύλλογο, με τον έμπειρο φόργουορντ να είναι ένα εξ αυτών που αποχωρούν -το ίδιο θα πράξει κι ο Ζακ ΛεΝτέι.

Τα δύο τελευταία καλοκαίρια, το όνομα του Εντγκάρας Ουλανόβας έπαιξε πολύ για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, τώρα όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσει. Φέτος, είχε 8.3 πόντους (με 36.8% στα τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά αγώνα στην EuroLeague με τα πράσινα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ