EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Λορένζο Μπράουν

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Λορένζο Μπράουν
CEDEVITA OLIMPIJA / JURIJ KODRUN

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού πλέι μέικερ Λορένζο Μπράουν, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα. Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό.

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε και επίσημα είναι πλέον ο Λορένζο Μπράουν, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει τη απόκτησή του. Οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί τις τελευταίες μέρες πολύ κοντά σε συμφωνία και τελικά έδωσαν τα χέρια.

Ο 30χρονος πλέι μέικερ προέρχεται από μια σπουδαία πρώτη σεζόν στην Ευρώπη με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, έχοντας 12.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο ανά αγώνα σε σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Με την απόκτηση του Μπράουντ αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό. Όπως έχει αποκαλύψει το Sport24.gr με τον διεθνή πλέι μέικερ υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία.

Η Φενέρ του Ιγκόρ Κοκόσκοφ έχει ήδη αποκτήσει τους Ντανίλο Μπαρτέλ, Τζόνι Χάμιλτον, Εντγκάρας Ουλανόβας και Νταϊσόν Πιέρ.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ