EUROLEAGUE

Έτσι πωρώνουν τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε

Έτσι πωρώνουν τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε κάνουν ό,τι μπορούν για να πωρώσουν τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δείτε το VIDEO και θα καταλάβετε...

Όλοι στην Τουρκία εύχονται η τρίτη διαδοχική παρουσία της Φενέρμπαχτσε σε Final Four να είναι... φαρμακερή. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε πέρσι ένα ριμπάουντ μακριά από τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, κάτι που θέλει να μην επαναλάβει φέτος.

Με δεδομένο ότι επί της ουσίας αγωνίζεται εντός έδρας, στην Κωνσταντινούπολη, έχει βάλει πλώρη για την κορυφή της Ευρώπης. Με σκοπό να γράψει ιστορία και να αφήσει εποχή. Στην όλη προσπάθεια βέβαια, δεν παίζουν μόνοι τους οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε, αφού έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο. Τόσο εντός όσο κι εκτός του Sinan Erdem.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε λοιπόν φρόντισαν να "ζεστάνουν" τους παίκτες της ομάδας τους και να τους πωρώσουν δημιουργώντας ένα εξαιρετικό video, που θυμίζει σε όλους τον πόνο που ένιωσαν πέρσι στο Βερολίνο. Έναν πόνο που θέλουν να διαγράψουν οριστικά από την μνήμη τους, κατακτώντας το τρόπαιο στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε το!

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ