EUROLEAGUE

"Εσωτερική μεταγραφή" για τη Φενέρμπαχτσε!

"Εσωτερική μεταγραφή" για τη Φενέρμπαχτσε!
EUROLEAGUE.NET

Ο Νίκολα Κάλινιτς επιστρέφει στη σύνθεση της Φενέρμπαχτσε μετά από έξι μήνες και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες από την τελευταία του συμμετοχή στη EuroLeague, για να φτάσει ο Νίκολα Κάλινιτς στη θέση να φωνάξει "παρών". Χρειάστηκε να περάσουν, όπως ο ίδιος έγραψε στο Twitter, 207 μέρες για να είναι ξανά διαθέσιμος. Και τώρα, με τη Φενέρμπαχτσε να έχει ρεκόρ 8-3 και να βρίσκεται μόνη στην τρίτη θέση της κατάταξης, ο Σέρβος φόργουορντ είναι πανέτοιμος για να βουτήξει ξανά στην αγκαλιά του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο "Ζοτς" θα έχει στο εξής άλλη μια επιλογή για τις θέσεις 2-3-4, καθώς ο Κάλινιτς είναι ένας από τους πιο χρήσιμους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Θα δώσει φυσικά ανάσες στον Λουίτζι Ντατόμε, θα βελτιώσει την αμυντική εικόνα της ομάδας του, θα της δώσει βάθος εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

" Εντάξει παιδιά, πέρασε καιρός από την τελευταία μου εμφάνιση στη EuroLeague, για να είμαι ακριβής πέρασαν 207 μέρες ή κάτι περισσότερο από έξι μήνες, όμως επιτέλους είμαι πίσω και έτοιμος να βοηθήσω. Μου έλειψε το άθλημα, μου λείψατε όλοι εσείς. Θα σας δω αύριο στην Ulker Arena" έγραψε ο Κάλινιτς στο προφίλ του στο Twitter και έδωσε ραντεβού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Για την ιστορία, ο Σέρβος είχε παίξει για τελευταία φορά στη EuroLeague στον Τελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο EuroBasket 2017. Σε 33 αγώνες στη διοργάνωση, ο Κάλινιτς είχε 7.5 πόντους με 56% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 84% στις βολές, μαζί με 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 24 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ