EUROLEAGUE

"Εμφύλιος Τούρκων - ξένων στη Φενέρμπαχτσε για τα χρωστούμενα"

"Εμφύλιος Τούρκων - ξένων στη Φενέρμπαχτσε για τα χρωστούμενα"

Για το κακό κλίμα που επικρατούσε στη Φενέρμπαχτσε στη διάρκεια της σεζόν 2019/20 έγραψε Τούρκος δημοσιογράφος, που εξήγησε ότι ξένοι και γηγενείς είχαν διαφορετική οπτική για τα χρωστούμενα της ομάδας.

Πριν από δύο εβδομάδες ο Αλί Κοτς δήλωσε ότι τα επόμενα χρόνια στη Φενέρμπαχτσε θα είναι δύσκολα , καθώς θα χρειαστεί να γίνουν σημαντικές περικοπές σε συμβόλαια και... συμμάζεμα του μπάτζετ σε κάθε τμήμα του συλλόγου. Τώρα, ο γνωστός δημοσιογράφος Σερτσάν Χαμζάογλου, αποκαλύπτει σε σημερινό του κείμενο ότι η κατάσταση στην ομάδα μπάσκετ ήταν εκρηκτική στη διάρκεια της σεζόν 2019/20, καθώς όπως ισχυρίζεται η γκρίνια των ξένων παικτών για τα χρωστούμενα ενόχλησε τους Τούρκους αθλητές του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους!

" Δυστυχώς, υπήρχε μια δυσάρεστη κατάσταση στην ομάδα μπάσκετ. Οι ξένοι διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι δεν έπαιρναν τους μισθούς τους και οι γηγενείς, ειδικά ο αρχηγός Μελίχ Μαχμούτογλου, ήταν κάθετα αντίθετοι με τη συμπεριφορά τους. Δεν γκρίνιαξε κανένας Τούρκος. Αν συνεχιζόταν η EuroLeague, πως θα γύριζαν να παίξουν από τη στιγμή που δήλωναν ενοχλημένοι; Φυσικά, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζητήσει τα δεδουλευμένα του, όμως στην περίοδο της πανδημίας όλες οι ομάδες έχουν τα ίδια προβλήματα. Το ζήτημα του Ομπράντοβιτς θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες, η ομάδα θα έχει μια συνάντηση μαζί του. Η μείωση του μπάτζετ είναι αναπόφευκτη, μια σημαντική μείωση θα ζητηθεί και από τους παίκτες, αλλά και από το προπονητικό team. Τα χρήματα για τις μεταγραφές θα μειωθούν σε ένα αποδεκτό επίπεδο, αλλά θα δημιουργηθεί ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα" γράψει ο Σερτσάν Χαμζάουγλου.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Σλούκας έχει μεν συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, βρίσκεται όμως στο στόχαστρο του Ολυμπιακού με τον οποίο ο ατζέντης του βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή εδώ και αρκετές ημέρες.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ