EUROLEAGUE

Έκπε Γιούντο: Το σχόλιο για τον Ομπράντοβιτς έφερε την... παρεξήγηση

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έκπε Γιούντο τιτίβισε πως στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν θα άρεσε το ΝΒΑ επειδή δεν θα είχε τον έλεγχο των πάντων σε μια ομάδα, γεγονός που έφερε την παρεξήγηση με φίλους της Φενέρμπαχτσε.

Ένα σχόλιο του Έκπε Γιούντο στο Twitter με θέμα τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν αρκετό για να δημιουργήσει παρεξήγηση με τους φίλους της Φενέρμπαχτσε. Ο πρώην ψηλός της τουρκικής ομάδας σχολίασε πως στον "Ζοτς" δεν θα άρεσε να δουλέψει στο ΝΒΑ επειδή "δεν θα είχε τον απόλυτο έλεγχο σε μια ομάδα". Κάτι που έφερε τη διαδικτυακή αντίδραση πολλών φίλων της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι θεώρησαν πως -για κάποιο λόγο- δεν εκτίμησε τη συνεργασία τους.

Στην πράξη βέβαια μόνο αυτό δεν ήθελε να πει (ή να υπονοήσει) ο Έκπε Γιούντο, ο οποίος -αφού είδε τι διαστάσεις πήρε το θέμα στον προσωπικό του λογαριασμό- έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις.

" Όλοι πιστεύετε πως διαφωνώ με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Το έχω πει πάρα πολλές φορές πως είναι ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές όλων των εποχών. Αφήστε στην άκρη το playbook και τα συστήματα, αν πιστεύετε πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα μπορούσε να κοουτσάρει τους παίκτες του ΝΒΑ με τον ίδιο τρόπο, είστε τρελοί. Μην με πιστεύετε, δείτε απλά τους προπονητές στο ΝΒΑ και εντοπίστε τη διαφορά" έγραψε ο άλλοτε σέντερ της Φενέρμπαχτσε, σε μια προσπάθεια να καταστήσει σαφές τι ήθελε να πει και γιατί θεωρεί πως ο "Ζοτς" δεν μπορεί να ταιριάξει με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του ΝΒΑ.

Θυμίζουμε πως ο 33χρονος σέντερ έβγαλε το ψωμί του για μία διετία στη Φενέρμπαχτσε (2015-'17), την οποία μάλιστα οδήγησε στην κατάκτηση της EuroLeague το 2017 στην Κωνσταντινούπολη, όντας ο MVP του Final Four. Ακολούθησε μια διετία στους Γιούτα Τζαζ δίχως μεγάλο ρόλο, ενώ πέρσι έπαιξε (όσο πρόλαβε λόγω του κορονοϊού) στην Κίνα με τη φανέλα των Beijing Ducks του Γιάννη Χριστόπουλου.

Photo Credits: Eurokinissi



TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ