EUROLEAGUE

Δίχως ζόρια και... Σλούκα η Φενέρμπαχτσε

Δίχως ζόρια και... Σλούκα η Φενέρμπαχτσε

Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε η Φενέρμπαχτσε από την έδρα της Εσκίσεχιρ (85-66), παρά το γεγονός πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκούρασε μερικά από τα βασικά στελέχη της ομάδας του. Εκτός δωδεκάδας ο Κώστας Σλούκας.

Μπορεί να αγωνίστηκαν λίγο οι παίκτες που στηρίζουν την προσπάθεια της για διατήρηση των ευρωπαϊκών σκήπτρων, αλλά ακόμη κι έτσι η Φενέρμπαχτσε έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Εσκίσεχιρ. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς "πάτησε το γκάζι" στο β' και το γ' δεκάλεπτο και πήρε με εμφατικό τρόπο τη νίκη επί των νεοφώτιστων (85-66), συνεχίζοντας δίχως προβλήματα την πορεία της στην BSL.

Ο Τζέισον Τόμπσον (14'00''), ο Λουίτζι Ντατόμε (18'37'') και ο Γιαν Βέσελι (14'57'') είδαν το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από τον πάγκο, ενώ ο Κώστας Σλούκας ήταν εκτός δωδεκάδας για λόγους ξεκούρασης. Στα "συν" για τη Φενέρμπαχτσε η επιστροφή του Μπόμπι Ντίξον σε αγωνιστική δράση (έμεινε άποντος σε 11'09''), αλλά και η παρουσία του Μελίχ Μαχμούτογλου (20 πόντοι με 4/6 τρίποντα), ο οποίος τουλάχιστον εντός των τουρκικών συνόρων δείχνει αξιόπιστος.

Από την πλευρά των ηττημένων, οι Ερλ Ρόουλαντ (17 πόντοι, 8 ασίστ) και Τζίμι Μπαρόν (15 πόντοι) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν, δίχως όμως να είναι... αρκετοί για την ομάδα του Τζουζέπ Μαρία Μπεροκάλ (σ.σ.: παλαιότερα ασίσταντ κόουτς στον Παναθηναϊκό), η οποία "πληγώθηκε" ανεπανόρθωτα στην καρδιά της ρακέτας της (όπου δέχθηκε τους μισούς πόντους της)!

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 38-48, 47-70, 66-85.

Οι πόντοι της Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Τόμπσον 2, Μαχμούτογλου 20 (4/6 τρίποντα), Γκιουλέρ 8 (2), Ντατόμε 8 (1), Μέλι 5 (1), Ντουβερίογλου 8, Ντίξον, Ουάναμεϊκερ 8, Αρνά 9 (1), Βέσελι 11, Γκούντουριτς 6 (2).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ