EUROLEAGUE

Απέφυγε τα χειρότερα ο Νάναλι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Νάναλι απέφυγε τα χειρότερα. "Καθαρή" ήταν η μαγνητική που έβγαλε ο Αμερικανός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε. Ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα ένιωσε ο Τζέιμς Νάναλι.

Ο τραυματισμός του Τζέιμς Νάναλι αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός απ' ότι φάνηκε αρχικά. Όπως ενημέρωσε μέσω της τουρκικής τηλεόρασης ο Οζάν Μπάλαμπαν, αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν "καθαρή", εντούτοις θα μείνει για μερικές ώρες στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

" Είναι σημαντικό που κερδίσαμε τον αγώνα, αλλά πιο σημαντική είναι η υγεία των παικτών μας. Μόλις πληροφορηθήκαμε από το νοσοκομείο ότι η μαγνητική τομογραφία του Τζέιμς Νάναλι δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα. Θα μείνει στο νοσοκομείο για μερικές ώρες για προληπτικούς λόγους" τόνισε ο Μπάλαμπαν λίγη ώρα μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Μπασκόνια .

Ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε επίσης ότι ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του ενός ποδιού ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Γιαν Βέσελι, που "έβγαλε" πάντως όλο το παιχνίδι. Επίσης είπε ότι ο Νίκολα Κάλινιτς θα χρειαστεί άλλες 2-3 εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει στη δράση.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ