EUROLEAGUE

Άντιτς: "Πρέπει στο ΣΕΦ να ελέγξω τα έντονα συναισθήματα μου"

Άντιτς: "Πρέπει στο ΣΕΦ να ελέγξω τα έντονα συναισθήματα μου"
2016 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο Πέρο Άντιτς χαρακτήρισε ηγέτες του Ολυμπιακού τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου και τόνισε πως στο ΣΕΦ θα πρέπει να ελέγξει τα έντονα συναισθήματα μου. Ομπράνοβιτς: "Πάντα δύσκολο να παίζεις στον Πειραιά".

Ο Πέρο Άντιτς κατέκτησε με τον Ολυμπιακό δύο σερί πρωταθλήματα Ευρώπης (2012, 2013), πάντα εξέφραζε την αγάπη του για τους Πειραιώτες ακόμη και όταν αποχώρησε, αλλά πλέον καλείται να αγωνιστεί στο ΣΕΦ ως αντίπαλος. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ αναφέρθηκε στο ματς, χαρακτήρισε ηγέτες των "ερυθρολεύκων" τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου και επεσήμανε πως θα πρέπει στο ματς να ελέγξει τα έντονα συναισθήματα του. Για το παιχνίδι μίλησε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

O Πέρο Άντιτς σχολίασε πως: "Θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πάντα έχει υψηλές προσδοκίες, αλλά και ένα εξαιρετικό ρόστερ. Επίσης, θα αγωνιστούμε στο ΣΕΦ, σε ένα γήπεδο που πάντα είναι δύσκολη έδρα, καθώς ο κόσμος φτιάχνει τρομερή ατμόσφαιρα. Για να νικήσουμε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Διαθέτουν τους Σπανούλη και Πρίντεζη. Ο Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού, ηγείται της ομάδας του και θα πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα πάνω του.

Παράλληλα, διαθέτουν έναν εκπληκτικό παίκτη στο low-post, όπως είναι ο Πρίντεζης. Διαθέτουν μία ομάδα υψηλού επιπέδου και οι ηγέτες τους είναι οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου. Όλοι γνωρίζουν πως στον Ολυμπιακό είχα δύο (2011-2013) πετυχημένα χρόνια. Έχω πολλούς φίλους στην Αθήνα, έζησα 6 χρόνια συνολικά σε αυτή την πόλη. Έχω εκπληκτικά όμορφες αναμνήσεις, αλλά πλέον είμαι παίκτης της Φενέρμπαχτσε και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Τα συναισθήματα μου θα είναι έντονα στο ΣΕΦ, το ξέρω αυτό, αλλά είμαι επαγγελματίας και πρέπει να τα ελέγξω".

Ο Ζέλιμιρ Ομπράνοβιτς δήλωσε πως: "Αυτό θα είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στον πρώτο γύρο της EuroLeague. Θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, μία ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα, καθώς παίζουν μαζί για αρκετά χρόνια, έχοντας παράλληλα τον ίδιο προπονητή. Ο Ολυμπιακός διαθέτει εμπειρία, ικανότητες και ταλέντο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στον Πειραιά, οπότε αναμένουμε ένα ανταγωνιστικό και σκληρό ματς".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ