EUROLEAGUE

Αλί Κοτς: "Η Φενέρ θα είναι και του χρόνου στο Final 4"

Αλί Κοτς: "Η Φενέρ θα είναι και του χρόνου στο Final 4"
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με την Φενέρμπαχτσε και την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, δήλωσε πως η Φενέρ θα βρίσκεται και του χρόνου στο Final 4 της EuroLeague.

Εδώ και πέντε σερί χρόνια, η Φενέρμπαχτσε φτάνει μέχρι το Final 4 της EuroLeague υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Υπάρχουν, όμως, σενάρια που δεν είναι τόσο αισιόδοξα για το μέλλον της τουρκικής ομάδας, με τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι να μιλά για "θυσίες" σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, τόνισε πως η Φενέρ θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο Final 4 της EuroLeague, ενώ δήλωσε ότι φέτος πλήρωσε την ατυχία των πολλών τραυματισμών.

"Θεωρώ ότι η Φενέρμπαχτσε θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά, όπως γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια, και θα παλέψει για το τρόπαιο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο", ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Φενέρ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

"Φέτος, φτάσαμε στο Final 4 της EuroLeague για 5η συνεχόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον coach Ομπράντοβιτς, τους παίκτες, τους φιλάθλους μας και όλους στην ομάδα. Καταρρίψαμε διάφορα ρεκόρ και η φιλοδοξία μας ήταν να φέρουμε την κούπα ξανά στην Τουρκία, ωστόσο ήμασταν άτυχοι και είχαμε σημαντικούς τραυματισμούς, που επηρέασαν την ομάδα και δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε".

(AP Photo/Alvaro Barrientos)

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ