EUROLEAGUE

Αλί Κοτς: "Δεν θα έχουμε μπάτζετ 30 εκατ. €, θέλουμε όμως τον Ομπράντοβιτς"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αναφορά στο περιορισμένο μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε έκανε ο πρόεδρος Αλί Κοτς, που εξήγησε όμως ότι θέλει να κρατήσει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες στην τηλεοπτική του συνέντευξη στη Fenerbahce TV, ο Αλί Κοτς έκανε το βράδυ της Δευτέρας (15/6) την πρώτη του αναφορά στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που στο την ίδια ώρα είχε ολοκληρώσει το πρώτο του ραντεβού στην Πόλη.

" Ήρθε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και τώρα έχει συνάντηση με τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι και τον αντιπρόεδρο της ομάδας. Θα μιλήσουμε για την επόμενη σεζόν την Τρίτη. Δεν αλλάζει αυτό που έχω πει, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να μείνει όσο θέλει στη Φενέρμπαχτσε, είναι ένας θρύλος όπως και η ομάδα. Είναι κάτι ξεχωριστό για τον σύλλογο. Αν θέλει να μείνει, μπορεί να μείνει, όμως δεν γίνεται να έχουμε μπάτζετ 30 εκατομμυρίων, αυτό θα μειωθεί δραματικά εξαιτίας και της πανδημίας. Αυτές είναι οι νέες συνθήκες, αλλά τον θέλουμε μαζί μας και ελπίζω να βρούμε μια μέση λύση" ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά για την πρώτη συνάντηση του Ομπράντοβιτς επί τουρκικού εδάφους , πριν συναντήσει τον Αλί Κοτς στη διάρκεια της Τρίτης (15/6).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ