EUROLEAGUE

Τζέιμς: "Θέλω να είμαι σημείο αναφοράς"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάικ Τζέιμς εξήγησε γιατί αποδέχθηκε την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αναφέρθηκε και στην θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μάικ Τζέιμς βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Ιταλία, όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ πέρασε και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, η οποία έδωσε ένα μέρος της στη δημοσιότητα. Ο Μάικ Τζέιμς μάλιστα αναφέρθηκε και στην θητεία του στον Παναθηναϊκό...

"Οι διακοπές μου ολοκληρώθηκαν. Επιστρέφω στις ΗΠΑ για να προπονηθώ και να είμαι έτοιμος τον Αύγουστο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο:

"Επέλεξα την Αρμάνι Μιλάνο, γιατί ήθελα να έχω την ευκαιρία να είμαι το σημείο αναφοράς μίας ομάδας της EuroLeague. Αυτό για παράδειγμα δεν μπορούσε να γίνει στον Παναθηναϊκό, στον οποίο υπάρχουν έμπειροι παίκτες, όπως είναι ο Καλάθης και ο Γκιστ"

Τέλος, ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε πως " πέρσι πήγα αργά στην ομάδα, αλλά προσαρμόστηκα. Σε γενικές γραμμές στην καριέρα μου πάντα ήμουν ο παίκτης που του έδιναν την μπάλα. Ακόμα και με τον Καλάθη στην ομάδα, αυτό συνέβη και στην πρώτη μου χρονιά στην Αθήνα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ