EUROLEAGUE

Τζέιμς: "Στον Παναθηναϊκό ανέβηκα ένα σημαντικό σκαλοπάτι"

Τζέιμς: "Στον Παναθηναϊκό ανέβηκα ένα σημαντικό σκαλοπάτι"

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Νέμανια Νέντοβιτς στην περιφέρεια της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και τα μαθήματα που πήρε την τελευταία διετία στον Παναθηναϊκό.

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται από νωρίς στο επίκεντρο της προσοχής στην Ιταλία, δεδομένου ότι αποτελεί έναν από τους πλέον ακριβούς παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα τον... παρέδωσε την Τρίτη 21 Αυγούστου στους δημοσιογράφους, παρέα με το alter ego του στην περιφέρεια, Νέμανια Νέντοβιτς, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να εξηγεί αρχικά:

" Έχω εμπιστοσύνη πως θα φτιάξουμε καλή χημεία με τον Νέμανια, κάνουμε ήδη παρέα κι εκτός γηπέδου, κάτι που βοηθάει. Από εκεί και πέρα, είμαστε δύο παίκτες που παίζουν καλά με την μπάλα στα χέρια, αλλά ακόμη και χωρίς αυτήν".

Παρά τον φυσιολογικό ενθουσιασμό του και την εκ φύσεως ισχυρή αυτοπεποίθησή του πάντως, απέφυγε να πει μεγάλα λόγια αναφορικά με το πού μπορεί να φτάσει φέτος η Αρμάνι Μιλάνο: " Είναι δύσκολο να τοποθετήσουμε από τώρα την ομάδα σε μια συγκεκριμένη θέση μεταξύ αυτών που συμμετέχουν στην EuroLeague. Δεν έχουμε δει κανέναν επί τω έργω ακόμη. Σίγουρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ένα μικρό προβάδισμα γιατί δεν άλλαξαν πολλά, κράτησαν τους βασικούς παίκτες τους. Έχουμε όμως την ποιότητα να βρεθούμε ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες", σημείωσε χαρακτηριστικά για α προσθέσει:

" Είμαι ήδη τέσσερα χρόνια στην EuroLeague, δεν είναι κάτι νέο για μένα. Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό ανέβηκα ένα σημαντικό σκαλοπάτι, το επόμενο βήμα είναι να βοηθήσω μια ομάδα (σαν την Αρμάνι Μιλάνο) με σπουδαία παράδοση και ιστορία ως ηγέτης".

Όσο για την πίεση που θα ασκηθεί στον ίδιο και τους συμπαίκτες του; " Έρχομαι από την Ελλάδα, οπότε ξέρω πως είναι να παίζεις απέναντι σε ομάδες που δίνουν τα πάντα στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να βγάλουμε στο γήπεδο την ψυχολογία και τη νοοτροπία που απαιτείται για να είμαστε στους καλύτερους", κατέληξε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ