EUROLEAGUE

Τζέιμς: "Επέλεξα Αρμάνι για να είμαι ο ηγέτης της"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε πως ο λόγος που επέλεξε να υπογράψει την Αρμάνι Μιλάνο είναι ότι η ιταλική ομάδα του έδωσε την ευκαιρία να βγει μπροστά και να γίνει ο ηγέτης της.

Η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει να παρουσιάζει βήμα-βήμα τη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της στο youtube ο Μάικ Τζέιμς. Αυτή τη φορά οι ερωτήσεις εστίασαν στην ιταλική ομάδα και τον ρόλο που πιστεύει ότι μπορεί να έχει ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος: Θέλει να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς τον έπεισε η Αρμάνι Μιλάνο να υπογράψει μαζί της: " Δεν χρειάστηκε να κάνουν πολλά. Μου άρεσε η ιδέα να έρθω εδώ για να παίξω από όταν ακόμα ερχόμουν ως αντίπαλος. Ήθελα να παραμείνω στην Euroleague. Πιστεύω πως τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού έδειξα ότι είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη σε μία καλή ομάδα με μεγάλες προσδοκίες. Είχαμε μία καλή πορεία και ας μην πετύχαμε όλα όσα θελαμε".

Για τους λόγους που επέλεξε την Αρμάνι: " Ήθελα να βρεθώ σε μία ομάδα που θα είχα ευκαιρία να είμαι το κεντρικό σημείο, ο ηγέτης. Στον Παναθηναϊκό αυτό το "βάρος" το μοιραζόμουν με παίκτες όπως ο Καλάθης, ο Σίνγκλετον και ο Γκιστ. Ήθελα να έχω την ευκαιρία να βγω μπροστά, να μιλάω περισσότερο και να είμαι ηγέτης, ώστε να δω πόσο μακριά μπορώ να οδηγήσω μία ομάδα".

Για το τι έφταιξε και η Αρμάνι Μιλάνο δεν είχε επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια: " Πιστεύω πως η νίκη είναι θέμα νοοτροπίας. Η Αρμάνι είχε πολύ ταλέντο τα τελευταία χρόνια και ταλαντούχους παίκτες. Η χημεία ήταν ένα ζήτημα, αλλά το βασικό είναι η νοοτροπία. Υπάρχουν μερικά παιχνίδια που απλά απαγορεύεται να χάσεις. Η διαφορά ήταν πως όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες ήταν ότι ξέραμε ότι υπήρχαν παιχνίδια που απαγοτευόταν να χάσουμε, αυτή ήταν η προσέγγιση που είχαμε στο παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει εδώ".

Για το αν είναι περισσότερο σκόρερ ή δημιουργός: " Είμαι απλώς ένας παίκτης. Μπορώ να κάνω λίγο από όλα. Πολλοί επικεντρώνονται στο σκοράρισμα, επειδή όλοι με αυτό ασχολούνται και βλέπουν όλοι. Νομίζω όμως ότι γενικά είμαι πρόθυμος να κάνω κι άλλα πράγματα στο γήπεδο και ελπίζω να το δείξω φέτος.

Για το ποια είναι η φυσική του θέση: " Η φυσική μου θέση είναι αυτή του πόιντ γκαρντ, αλλά πέρυσι επειδή πήγα στα μέσα της σεζόν στον Παναθηναϊκό απλώς με έβαλαν δίπλα στον Καλάθη. Κάθε χρονιά έπαιζα πόιντ γκαρντ όμως κα εκεί νιώθω πιο άνετα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ