EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Αμφίβολη η συμμετοχή του Χάκετ με την Αρμάνι

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Αμφίβολη η συμμετοχή του Χάκετ με την Αρμάνι
EUROKINISSI

Ο Ντάνιελ Χάκετ τραυματίστηκε στο αριστερό μάτι και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Αρμάνι Μιλάνο (18/3,19:00).

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την ήττα από τη Χίμκι για τη VTB League αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο (8/3, 19:00), αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης δεν ξέρει αν στην 25η στροφή της EuroLeague θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ κατά την διάρκεια του αγώνα με τη Χίμκι τραυματίστηκε στο αριστερό μάτι και την Τρίτη (5/3) υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά θα χρειαστεί να κάνει και άλλα τεστ για να διαπιστωθεί, αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (8/3, 19:00).

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετράει έξι διαδοχικές επιτυχίες στην EuroLeague, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση είναι η και η Αρμάνι Μιλάνο. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει πάρει ισάριθμες νίκες και πλέον έχει καλύτερο ρεκόρ (13-11) τόσο από τον Ολυμπιακό (12-12), όσο και από τον Παναθηναϊκό (11-13).

H στιγμή του τραυματισμού:

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ