ΜΠΑΣΚΕΤ

"Συννεφιά" στο Μιλάνο, νέος τραυματισμός για τον Νέντοβιτς

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άσχημα τα νέα για την Αρμάνι Μιλάνο, που δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον Νέμανια Νέντοβιτς για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν στο Μιλάνο για την εκτός έδρας νίκη της Αρμάνι επί της Νταρουσάφακα για την έβδομη αγωνιστική της EuroLeague 2018/19 και τα... μαντάτα έπεσαν σαν σφαλιάρα στους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό γιατί ο Νέμανια Νέντοβιτς υπέστη υποτροπή στον αριστερό μηρό, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Σέρβος περιφερειακός έπαιξε μόλις 15 λεπτά στην Κωνσταντινούπολη, γύρισε μετά από τρεις αγωνιστικές, σκόραρε μάλιστα 17 πόντους με 5/8 τρίποντα και 2/4 βολές, ωστόσο θα χάσει τους αγώνες με τη Μπασκόνια (εντός), με τη Μπαρτσελόνα (εκτός), με τη Ζάλγκιρις Κάουνας (εκτός) και τη Γκραν Κανάρια (εντός).

Θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο ματς της 13ης Δεκεμβρίου με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και θα αφήσει προς το παρόν την ομάδα του (που έχει ρεκόρ 5-2) να ψάχνει τρόπους για να καλύψει τους 14.3 πόντους, τα 4 ριμπάουντ και τις 3.5 ασίστ που έχει ανά 28:13 συμμετοχής στους τέσσερις αγώνες που έχει την τρέχουσα περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ