ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο ο Κέι Σι Ρίβερς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - PANATHINAIKOS / ÑÉÂÅÑÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - PANATHINAIKOS / ÑÉÂÅÑÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι τραυματισμοί έχουν αναγκάσει την Αρμάνι Μιλάνο να αναζητήσει βοήθεια στην ελεύθερη αγορά, με τα ονόματα των Κέι Σι Ρίβερς και Τζάρεντ Κάνινγκχαμ να ξεχωρίζουν.

Μέσα σε μία εβδομάδα η Αρμάνι Μιλάνο έχασε δύο περιφερειακούς με τραυματισμούς (Νεμάνια Νέντοβιτς και Αμεντέο Ντέλα Βάλε), κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να ψάχνει για παίκτη. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Κέι Σι Ρίβερς, έχει μπει στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας, με έναν πρώην ΝΒΑερ, τον Τζάρεντ Κάνινγκχαμ, να θεωρείται και αυτός υποψήφιος.

Την είδηση ότι η Αρμάνι ψάχνει για παίκτη επιβεβαίωσε και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, σε δηλώσεις που έκανε στην Gazzetta dello Sport μετά τον αγώνα με την Βενέτσια για το ιταλικό πρωτάθλημα... " Μέσα στην εβδομάδα δεν πρόκειται να πάρουμε κάποιον παίκτη, αλλά όταν σταματήσουμε για την εθνική ομάδα θα εξετάσουμε τις περιπτώσεις των τραυματισμένων παικτών και θα έχουμε το μυαλό μας στην αγορά", τόνισε ο προπονητής των Μιλανέζων.

Αυτή την εβδομάδα η Αρμάνι θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Μπασκόνια (21/11) εντός έδρας και την Μπαρτσελόνα (23/11) εκτός για την 8η και την 9η αγωνιστική της EuroLeague αντίστοιχα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ