EUROLEAGUE

Σταυρόπουλος: "Συναρπαστική η επόμενη σεζόν"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, γύρισε ήδη σελίδα ατενίζοντας τη νέα σεζόν στη Euroleague.

Αυτό ήταν η Euroleague μας... τελείωσε για φέτος και ήδη οι περισσότερες ομάδες έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Ο τζένεραλ μάνατζερ της Αρμάνι Μιλάνο έδειξε χαρακτηριστικά το δρόμο με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Αναλυτικά:

Ήμασταν αποφασισμένοι να τελειώσουμε την σεζόν και η Euroleague κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και εξέτασε κάθε σενάριο επανέναρξης. Είναι στενάχωρο που μία τόσο συναρπαστική σεζόν θα τελειώσει στη μέση, αλλά ήταν η μοναδική απόφαση που μπορούσε να ληφθεί δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης.

Τώρα, επικεντρωνόμαστε στην επόμενη σεζόν προκειμένου να καταστήσουμε βέβαιο ότι θα λάβουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για μία σπουδαία Euroleague, γεμάτη ταλαντούχους παίκτες και ταλαντούχες ομάδες, με το επίπεδο να διατηρείται πολύ ψηλά από την πρώτη μέρα. Είναι μία ευκαιρία να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να εδραιώσουμε τη θέση μας ως κορυφαία λίγκα της Ευρώπη.

Τέλος, εμείς ως Ολίμπια Μιλάνο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς και τους συνεργάτες μας για την διαρκή στήριξή τους και όλους τους φιλάθλους που μας ακολουθούν παντού. Μας λυπεί ότι δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, αλλά ήδη ετοιμαζόμαστε για την συναρπαστική επόμενη. Ανυπομονούμε να συναντηθούμε εκ νέου”.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ