EUROLEAGUE

Σταυρόπουλος για Ντιλέινι: "Δεν ακολουθούμε τις φήμες, αν το κάναμε θα είχαμε τρία ρόστερ"

Σταυρόπουλος για Ντιλέινι: "Δεν ακολουθούμε τις φήμες, αν το κάναμε θα είχαμε τρία ρόστερ"
EUROKINISSI

Ο Χρηστος Σταυρόπουλος δήλωσε ότι η Αρμάνι βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης της κατάστασης λόγω του κορονοϊού και δεν ασχολείται με τον Ντιλέινι ή άλλους παίκτες που έχουν γραφτεί ότι τους ενδιαφέρουν.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος έχει να πει ένα πράγμα προς κάθε κατεύθυνση: Δεν γίνεται η Αρμάνι Μιλάνο να συνδέεται με κάθε μεγάλο όνομα που είναι διαθέσιμο.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ιταλικής ομάδας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" και με αφορμή ερώτηση που του έγινε για το κατά πόσο ισχύει ότι ο Μάλκολμ Ντιλέινι βρίσκεται κοντά στην Αρμάνι, απάντησε:

"Μας έχουν χρεώσει πολλά ονόματα εδώ και ένα μήνα. Αν τα σκεφτόμασταν όλα αυτά θα είχαμε φτιάξει τρία ρόστερ. Δεν μπορούμε να κυνηγάμε τις φήμες. Ακόμα βρισκόμαστε σε φάση αξιολόγησης".

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος αναφέρθηκε ακόμα και στις σκέψεις της ιταλικής λίγκας να διεξαχθεί η σεζόν 2020/21 με 20 ομάδες, τονίζοντας: " Το καλεντάρι είναι προβληματικό, αλλά είναι πρωτόγνωρη κατάσταση και ένα πρωτάθλημα χωρίς υποβιβασμούς θα βοηθήσει τις πιο ασθενείς ομάδες. Ξέρουμε όμως ότι δεν γίνεται να διεξαχθεί σεζόν με 20 ομάδες. Είναι πολλά τα παιχνίδια και θα επηρεαστεί και η υγεία των παικτών, ενώ έτσι πέφτει το επίπεδο των ομάδων.

Πριν την διακοπή λόγω του κορονοϊού μάλιστα στην λίγκα υπήρχε πλάνο για πρωτάθλημα με 16 ομάδες".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ