EUROLEAGUE

Sky Sport: "Η Αρμάνι Μιλάνο δίνει τριετές συμβόλαιο στον Ντατόμε"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η παραφιλολογία για το μέλλον του Λουίτζι Ντατόμε συνεχίζεται, με το "Sky Sport" να αποκαλύπτει πως η Αρμάνι Μιλάνο τού προσφέρει τριετές συμβόλαιο, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε.

Η απόκτηση του Κάιλ Χάινς και η συμφωνία με τον Σαβόν Σιλντς έχουν ανοίξει -για τα καλά- την όρεξη της Αρμάνι Μιλάνο, που θέλει να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό και γεμάτο ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν. Γι αυτόν τον λόγο, το όνομα του Λουίτζι Ντατόμε βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Έτορε Μεσίνα.

Ο "Μούσιας" της Φενέρμπαχτσε έχει... βαρεθεί ενδεχομένως να διαβάζει μεταγραφικά σενάρια στα οποία εμπλέκεται, γι αυτό πριν από μερικές ημέρες θέλησε να ξεδιαλύνει το τοπίο. " Έχω συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε" είπε χαρακτηριστικά, δεδομένου ότι η υπάρχουσα συμφωνία που έχει με τον τουρκικό σύλλογο τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Οι οικονομικές ανακατατάξεις που θα προκύψουν στη Φενέρμπαχτσε δεν αποκλείεται να τον επηρεάσουν, ή -ακόμη περισσότερο- να τον φέρουν στην πόρτα της εξόδου. Η απόφαση για να τεθούν όλα τα συμβόλαια ξανά στο τραπέζι είναι ειλημμένη προκειμένου να μπορέσει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης να υιοθετήσει το "ψαλίδι" του 40% που έχει προαναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό από τον Αλί Κοτς. Έτσι, ούτε ο Λουίτζι Ντατόμε θα... γλιτώσει από τις επικείμενες μειώσεις.

Αυτό, όπως είναι λογικό, αφήνει ανοιχτό παράθυρο ελπίδας για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτό υποστηρίζει το "Sky Sport" με σημερινό δημοσίευμα (1/6), εξηγώντας πως η ομάδα του Έτορε Μεσίνα είναι ήδη έτοιμη (σε όλα τα επίπεδα) να του προσφέρει όσα θέλει προκειμένου να πει το "ναι" -εφόσον μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο 33χρονος φόργουορντ μετακόμισε στον τουρκικό σύλλογο το καλοκαίρι του 2015, έχοντας -σταθερά- σημαντικό ρόλο στο rotation του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετρώντας 8.3 πόντους (με 43.1% στα τρίποντα), 3.4 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 22'25'' συμμετοχής φέτος στην EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ