EUROLEAGUE

Σιμόν εναντίον ΜακΛιν σε τεστ γνώσεων

Σιμόν εναντίον ΜακΛιν σε τεστ γνώσεων

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν και ο Τζαμέλ ΜακΛιν πέρασαν από ένα τεστ γνώσεων για τη νέα τους ομάδα, με τον πρώτο να κάνει την ανατροπή στο φινάλε και να κερδίζει. Έλα που όμως δεν ήξερε τον αρχηγό της Αρμάνι Μιλάνο (video).

Άρτι αφιχθέντες στην Ιταλία, για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο, οι Κρούνοσλαβ Σιμόν και Τζαμέλ ΜακΛιν κλήθηκαν να περάσουν από ένα σύντομο τεστ γνώσεων. Οι δύο νεαποκτηθέντες παίκτες κάθισαν στην καρέκλα τους και απάντησαν στις ερωτήσεις που είχε ετοιμάσει γι αυτούς η Euroleague TV, σε μια προσπάθεια να αποκαλυφθεί ποιος ξέρει καλύτερα τη νέα του ομάδα. Νικητής αναδείχθηκε ο Κροάτης γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος όμως υπέπεσε σε μέγα ατόπημα: δεν ήξερε τον αρχηγό του!

Η όλη διαδικασία ξεκίνησε με ερώτηση για ένα διάσημο κτίριο του Μιλάνου, με τον Τζαμέλ ΜακΛιν να απαντά -μετά από αρκετή σκέψη- το Duomo, για να πάρει τον πρώτο του πόντο. Λίγο αργότερα μεγάλωσε το προβάδισμά του αφού το 1.8 εκατομμύρια κάτοικοι που απάντησε για τον πληθυσμό της πόλης του ιταλικού βορρά ήταν πιο κοντά από το 2 εκατομμύρια του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ (σ.σ.: η απόλυτα σωστή απάντηση ήταν το 1.7 εκατομμύρια).

Καθώς το παιχνίδι... φούντωνε, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν βρήκε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, απαντώντας με τρομερή ταχύτητα πως το πιο γνωστό παραδοσιακό φαγητό ήταν τα μακαρόνια, ενώ όταν κλήθηκαν να απαντήσουν στο αν γνωρίζουν κάποια ιταλική λέξη, ο πρώην παίκτης της Άλμα Βερολίνου πήρε το αίμα του πίσω, λέγοντας " ciao", δηλαδή "γεια".

Μπέρδεμα πάντως προέκυψε όταν οι δύο τους έπρεπε να κατονομάσουν τον αρχηγό τους. Βλέπετε, ο αριστερόχειρας γκαρντ/φόργουορντ έκανε λάθος, απαντώντας τον Μπρούνο Τσερέλα, πριν τον διορθώσει ο συμπαίκτης του και αναφερθεί στον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο Κροάτης το... έσωσε κάπως πάντως όταν σχολίασε πως ο πιο παλιός στην Αρμάνι Μιλάνο είναι ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ, που παρεμπιπτόντως μετρά ήδη πέντε χρόνια στην ομάδα.

Σχετικά με το όνομα του προέδρου, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν πήρε το αίμα του πίσω. " Ο Λίβιο Πρόλι είναι", απάντησε με τον ίδιο και τον Τζαμέλ ΜακΛιν να ξεσπούν σε γέλια. Με το παιχνίδι να είναι "στην κόψη του ξυραφιού", ήρθε η ισοφάριση (σε ερώτηση για τα χρώματα της ομάδας), με τον νικητή να αναδεικνύεται στο... "και πέντε" χάρη στη βοήθεια ενός καπέλου που βρισκόταν στα παρασκήνια του γυρίσματος.

Πότε ιδρύθηκε η Αρμάνι Μιλάνο; " Το 1936" είπε ορθά κοφτά ο Κροάτης, για να παραδεχθεί πως "δεν το ήξερα, απλά είδα το καπελάκι που είναι πάνω στην καρέκλα και το βρήκε". Δίκαια πράγματα και... νίκη για τον ίδιο (με 5-4).

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ