EUROLEAGUE

Ρολ: "Καταστροφικό να παίζαμε με τον Ολυμπιακό"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάικλ Ρολ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό που αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή, αλλά και την αργή αντίδραση της Ευρώπης στην πανδημία, εν συγκρίσει με το ΝΒΑ.

Ο Μάικλ Ρολ μίλησε σε podcast στις ΗΠΑ για την κατάσταση που επικρατούσε στην Ιταλία λόγω του κορονοϊού λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί η διακοπή κάθε αγωνιστικής δράσης στην EuroLeague, χαρακτηρίζοντας παράλληλα καταστροφικό το ενδεχόμενο να γινόταν κανονικά ο αγώνας της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ εξήγησε αρχικά:

"Πιστεύω πως ο Άνταμ Σίλβερ έκανε σπουδαία δουλειά. Ήταν προνοητικός και κοίταξε μπροστά, από πολλές απόψεις, για το ΝΒΑ. Έκανε τα πάντα πολύ γρήγορα. Στην Ευρώπη, από την άλλη, όλα αυτά πήραν πολύ καιρό".

Για να συνεχίσει: "Παίξαμε εντός έδρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης κεκλεισμένων των θυρών. Μετά ταξιδέψαμε στη Βαλένθια για ένα άλλο παιχνίδι δίχως κόσμο. Ακολουθούσε εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δύο μέρες πριν από τη διεξαγωγή του, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε τις πτήσεις προς την Ιταλία. Προέκυψε το ενδεχόμενο να παίξουμε αλλού (Βερολίνο), αλλά δεν υπήρχε πρόθεση να φύγουμε από τη χώρα και πιθανότατα δεν θα μας άφηναν κιόλας να πετάξουμε. Επίσης, αν ένας βρισκόταν θετικός στον κορονοϊό, θα έπρεπε όλοι να μπούμε σε καραντίνα, μακριά από τις οικογένειές τους για δεκατέσσερις μέρες.

Ήταν καταστροφικό να γίνει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή, κι εμείς θα έπρεπε να ταξιδέψουμε αυθημερόν και να φύγουμε άμεσα από τη χώρα. Ο Ολυμπιακός έμαθε για την αναβολή του αγώνα, ενώ βρισκόταν ήδη στη Γερμανία. Μετά απ' όσα έγιναν στο ΝΒΑ, η EuroLeague υποχρεώθηκε να κάνει το ίδιο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ