EUROLEAGUE

Ρέπεσα: "Ευθύνη μας να κάνουμε καλό παιχνίδι"

Ρέπεσα: "Ευθύνη μας να κάνουμε καλό παιχνίδι"

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Γιασμίν Ρέπεσα, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Mediolanum Forum (30/10, 21:45) και εξήγησε πως οι λεπτομέρειες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο ματς με τους Πειραιώτες.

Η Αρμάνι Μιλάνο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον Β' όμιλο με ρεκόρ 1-1 και πλέον στρέφεται στην αυριανή (30/10, 21:45) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο Mediolanum Forum.

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Αρμάνι, Γιασμίν Ρέπεσα, εξήγησε πως είναι ευθύνη της ομάδας του να κάνει καλό παιχνίδι και παραδέχτηκε πως οι λεπτομέρειες θα κρίνουν πολλά στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

"Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται ακόμα στη διακασία της βελτίωσης. Γίνεται δουλειά σε υψηλό επίπεδο και μπορώ να πω ότι παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με προπόνηση. Προφανώς και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολη. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, από την οργάνωση ως τον έλεγχο των ριμπάουντ. Είναι σπουδαία υπόθεση το ότι θα παίξουμε μπροστά σε πολύ κόσμο και είναι ευθύνη μας να κάνουμε καλό παιχνίδι" ανέφερε ο Κροάτης προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ