EUROLEAGUE

Προς Αρμάνι ο Νάναλι, αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού οι Ιταλοί

Προς Αρμάνι ο Νάναλι, αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού οι Ιταλοί
EUROKINISSI

Με τον Τζέιμς Νάναλι να μένει ελεύθερος από τους Ρόκετς, ιταλικά δημοσιεύματα μπλέκουν το όνομα του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι είχε κατατεθεί πρόταση στον Αμερικανό πριν συμφωνήσει με το Χιούστον. Ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης από τους "ερυθρόλευκους".

Ο Τζέιμς Νάναλι κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος μετά την λύση του συμβολαίου του από τους Ρόκετς και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες επιπέδου EuroLeague εξετάζουν εκ νέου την περίπτωσή του. Ανάμεσα σε αυτές σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ είναι η Μπασκόνια και ο Ολυμπιακός, κάτι που ενδέχεται να έχει βάση, αφού οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του Αμερικανού πριν από μερικές εβδομάδες όταν είχε μείνει ελεύθερος από τους Γουλβς.

Σύμφωνα πάντως με το ιταλικό σάιτ Sportando, η ομάδα που ενδέχεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του είναι η Αρμάνι Μιλάνο - η οποία του είχε καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο πριν υπογράψει 10ημερο συμβόλαιο με τους Ρόκετς. Και το τελευταίο post του Νάναλι στο Instagram, όπου έχει τοποθετήσει σε ένα μαύρο φόντο μία ιταλική σημαία και έναν... στόχο, σίγουρα δείχνει ότι αυτό μπορεί να είναι μία πιθανότητα.

Δείτε το σχετικό post:

Προς Αρμάνι ο Νάναλι, αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού οι Ιταλοί
TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ