EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό"

Πιανιτζάνι: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό"
OLIMPIA MILNAO

Η Αρμάνι Μιλάνο προετοιμάζεται για να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods (5/4, 21:45) και ο Σιμόνε Πιανιτζάνι στάθηκε στο κίνητρο που έχουν οι "πράσινοι" στην τελευταία "στροφή" της κανονικής διάρκεια της EuroLeague.

Η Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (5/4, 21:45) θα ολοκληρώσει την παρουσία της στην φετινή EuroLeague και ο Σιμόνε Πιανιτζάνι στάθηκε στον υψηλό βαθμό δυσκολίας που παρουσιάζει για την ομάδα του η αναμέτρηση με το "τριφύλλι".

"Αυτό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να παίξουμε για να ολοκληρώσουμε την σεζόν, επειδή το κίνητρό τους είναι πολύ μεγάλο. Το επίπεδο επιθετικότητας κι ενέργειάς τους είναι πολύ υψηλό, η άμυνά τους είναι από τις καλύτερες και σε ωθεί σε λάθη. Θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως κάνουμε τελευταία στην EuroLeague. Πιθανώς αξίζαμε να είμαστε πιο ψηλά στην κατάταξη", είπε ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο για την αναμέτρηση της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις από την πλευρά των παικτών της Αρμάνι Μιλάνο ανέφερε πως "θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν (σ.σ. στην EuroLeague) όσο πιο καλά γίνεται. Καταλαβαίνουμε πως το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, γιατί παλεύει για την θέση που θα πάρει, αλλά, όπως ανέφερα, θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν στην EuroLeague με μία καλή εμφάνιση μπροστά από το κοινό μας. Θα είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό και να έχουμε υπομονή στην άμυνα με τις αλλαγές του Παναθηναϊκού".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ