EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Ημασταν soft..."

Πιανιτζάνι: "Ημασταν soft..."

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση της Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο και το πρόσωπο που παρουσιάσε η ιταλική ομάδα στο ΣΕΦ δεν άρεσε στον προπονητή της, Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από πολλά από όσα έπραξαν οι παίκτες του.

"Για να είμαι ειλικρινής δεν παίξαμε καλά απόψε. Στο πρώτο μέρος της Ευρωλίγκας όλα τα παιχνίδια εκτός από ένα παίξαμε στα ίδια επίπεδα όπως και σήμερα με τον Ολυμπιακό. Δεν πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό.Σκεφτόμασταν πολύ, ήμασταν soft στην άμυνα και κάναμε πολλά λάθη. Χάσαμε ελεύθερα σουτ στα τρίποντα. Για να φύγεις νικητής από εδώ, πρέπει να κάνεις μία σπουδαία εμφάνιση, πρέπει να κάνεις πολλά παραπάνω και εμείς δεν τα κάναμε", είπε αρχικά ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να εντάξουμε τον Γκουντάιτις και τον Μπέρτανς στην ομάδα που είναι τραυματίες αλλά και τον Κουζμίνσκας που είναι μόλις δύο ημέρες στην ομάδα και από εκεί και πέρα να συνεχίσουμε. Ειλικρινά δεν έχω να πω κάτι άλλο για το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ