EUROLEAGUE

Ο Μάικ Τζέιμς μπερδεύτηκε ξανά: "Δεν φαντάζομαι EuroLeague χωρίς Ολυμπιακό"

Ο Μάικ Τζέιμς μπερδεύτηκε ξανά: "Δεν φαντάζομαι EuroLeague χωρίς Ολυμπιακό"

Δεν γνώριζε ότι ο Ολυμπιακός έχει εγγυημένο συμβόλαιο με τη EuroLeague; Πίστεψε ότι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από αυτή; Ο Μάικ Τζέιμς κάτι δεν κατάλαβε σωστά...

Στις 30 Μαρτίου προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει με πιθανές ισοβαθμίες για να δει αν η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να χωρέσει στην οκτάδα της EuroLeague 2018/19. Στις 9 Απριλίου μπερδεύτηκε με τις διεθνείς διοργανώσεις και δήλωσε διαθέσιμος για την Team USA . Ο Μάικ Τζέιμς δεν είναι στα καλύτερά του τις τελευταίες εβδομάδες και το απόγευμα της Παρασκευής (3/5) έκανε άλλο ένα λάθος, το οποίο φυσικά μοιράστηκε μέσω Twitter.

" Δεν μπορώ να φανταστώ τη EuroLeague χωρίς τον Ολυμπιακό, οπότε ελπίζω πως θα βρεθεί μια λύση" έγραψε ο Αμερικανός σκόρερ της Αρμάνι Μιλάνο, που προφανώς δεν είχε καταλάβει ότι οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να φύγουν από το ελληνικό πρωτάθλημα εξαιτίας της κόντρας τους με τον Παναθηναϊκό, την ΕΟΚ και την ΚΕΔ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν εγγυημένο συμβόλαιο με τη EuroLeague και θα αγωνίζονται σίγουρα σε αυτή την περίοδο 2019/20 ακόμη κι αν αποχωρήσουν από την Basket League για να συμμετάσχουν στην Αδριατική Λίγκα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ