EUROLEAGUE

Νέντοβιτς: "Κάποιος έπρεπε να καεί για να πάρουν στα σοβαρά τον κορονοϊό"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παραδέχθηκε και αυτός με δηλώσεις του ότι στην Ιταλία δεν πήραν σοβαρά τον κορονοϊό, τονίζοντας ότι μάλλον έπρεπε κάποια χώρα να "καεί" για να καταλάβουν όλοι τους κινδύνους.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έγινε ο δεύτερος παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο μετά τον Βλάντιμιρ Μίτσοβ που στηλίτευσε την συμπεριφορά των Ιταλών εναντίον του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση.

Ο Σέρβος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "mozzartsport", όπου περιέγραψε με τρόμο την κατάσταση. " Είμαι στην Σερβία, όπου τα μέτρα είναι αυστηρά, αλλά όλα αυτά τα είδα στην Ιταλία πριν από δύο εβδομάδες" δήλωσε αρχικά ο Νέντοβιτς, για να προσθέσει: " Είδα όπως και οι συμπαίκτες μου ότι κανείς δεν πήρε σοβαρά τον ιό. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες οι δρόμοι και οι καφετέριες ήταν γεμάτοι, παιδιά έτρεχαν στον δρόμο και κανεις δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση".

Στην συνέχεια ο Νέντοβιτς τόνισε: " Κάποιος έπρεπε να "καεί" στην Ευρώπη. Τελικά ήταν η Ιταλία αυτή και από τότε όλοι κατάλαβαν ότι δεν είναι αστείο όλο αυτό, ότι απαιτουνται σκληρά μέτρα, τα οποία σεβάστηκε ο κόσμος. Οι δρόμοι ήταν άδειοι τις τελευταίες ημέρες και αν έβγαινες δεχόσουν πρίστιμο. Ήταν όμως πολύ αργά, ο ιός είχε μεταδοθεί".

Κλείνοντας, ο Νέντοβιτς περιέργραψε τις στιγμές κατά τις οποίες προσπαθούσαν οι παίκτες να ακυρωθούν οι αγώνες: "Εμείς έχουμε την ELPA (Ένωση παικτών της EuroLeague), μέσω της οποίας προσπαθήσαμε να προειδοποιήσουμε τις λίγκες για τις δύσκολες μέρες που ερχόντουσαν. Πολλοί παίκτες και ομάδες είπαν πως θα κάνουν ό,τι αποφασίσουμε, αλλά αν δεν παίζαμε θα ρισκάραμε τιμωρίες.

Προειδοποιούσαμε τους πάντες, αλλά σε καμία άλλη χώρα εκτός της Ιταλίας δεν υπήρχε πρόβλημα και έτσι δεν έδωσαν σημασία. Μετά από μία εβδομάδα η κατάστααη άλλαξε. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μολύνθηκαν και ο κόσμος πήρε την υπόθεση σοβαρά. Δεν ξέρω αν οι λίγκα άργησε να πάρει αποφάσεις. Ξέραμε ότι η EuroLeague θα ακολουθήσει το ΝΒΑ σε όλα. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σεβαστούμε τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στις χώρες που ζούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ