EUROLEAGUE

Μιλάνο: Χωρίς Νέντοβιτς-Γκουντάιτις, αλλά με Γουάιτ στο "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Μιλάνο: Χωρίς Νέντοβιτς-Γκουντάιτις, αλλά με Γουάιτ στο "Παύλος Γιαννακόπουλος"
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Αρμάνι Μιλάνο θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Νέντοβιτς και Γκουντάιτις στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", ωστόσο θα έχει κανονικά τον Άαρον Γουάιτ.

Δύο (αναμενόμενες) απουσίες και μία επιστροφή περιλαμβάνονται στο... απουσιολόγιο της Αρμάνι Μιλάνο και του Έτορε Μεσίνα ενόψει της συμμετοχής της ιταλικής ομάδας στο τουρνουά " Παύλος Γιαννακόπουλος".

Όπως ενημέρωσε η Αρμάνι, η αποστολή της ομάδας πέταξε για την Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Νεμάνια Νέντοβιτς (πρόβλημα στο γόνατο) και Αρτούρας Γκουντάιτις (ρήξη χιαστού, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του). Κανονικά ωστόσο βρέθηκε στην αποστολή ο Άαρον Γουάιτ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στα πλευρά πριν μερικές ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρμάνι θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (21/9, 16:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον πρώτο αγώνα του τουρνουά. Στον δεύτερο αγώνα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι (21/9, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Οι νικητές των δύο αγώνων θα αναμετρηθούν στον τελικό, ενώ οι ηττημένοι στον μικρό τελικό.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ