EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα αρχίσουμε να βήχουμε"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Έτορε Μεσίνα έκανε χιούμορ όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις, ενώ εξήγησε πως υπάρχουν υπερβολικές αντιδράσεις στην Ιταλία αναφορικά με τον κορονοϊό.

Το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ζάλγκιρις θα διεξαχθεί σε γεμάτες εξέδρες, μετά το sold out που ανακοίνωσε η λιθουανική ομάδα, παρά την οδηγία του Υπουργείου Υγείας της χώρας για αναβολή ή κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού. Η αποστολή της ιταλικής ομάδας έφτασε στο Κάουνας, ο Έτορε Μεσίνα ρωτήθηκε για τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, κι απάντησε θέλοντας κάνει πλάκα.

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, θα αρχίσουμε να βήχουμε. Ίσως έτσι τρομάξουν και σταματήσουν να παίζουν" απάντησε χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια έδειξε να ενοχλείται από τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για τον κορονοϊό, εξηγώντας πως "νομίζω ότι γενικά υπάρχει υπερβολή στη χώρα μου αναφορικά με την κατάσταση και πόσο σοβαρή είναι, αλλά πιστεύω πως όλα είναι υπό έλεγχο. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό ότι θα παίξουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ