EUROLEAGUE

Μάικ Τζέιμς: Πιο ώριμος από ποτέ

Μάικ Τζέιμς: Πιο ώριμος από ποτέ
EUROKINISSI

Ο Μάικ Τζέιμς έχει πάρει από το χέρι την Αρμάνι Μιλάνο και την οδηγεί προς τα playoffs. Κόντρα στον Ολυμπιακό έδωσε το τελευταίο του σόου, αποδεικνύοντας ξανά ότι είναι πιο ώριμος από ποτέ.

Η Αρμάνι Μιλάνο έστρωσε το καλοκαίρι... χαλί εκατομμυρίων για να αποκτήσει τον Μάικ Τζέιμς. Θέλησε να χτίσει την ομάδα γύρω του. Πίστευε ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα της αλλάξει το DNA . Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της EuroLeague, αυτός ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και η νίκη με 66-57 ήταν η τελευταία απόδειξη .

Ο Μάικ Τζέιμς ήθελε πάντα να γίνει η πρώτη επιλογή μίας ομάδας. Η Αρμάνι του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Βλέποντάς τον κόντρα στους “ερυθρόλευκους” να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ και να τελειώνει το παιχνίδι με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ δεν γίνεται να μην αισθάνεται δικαιωμένη. Στην πραγματικότητα βέβαια, η δικαίωση ήρθε πολύ νωρίτερα.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει εξελιχθεί από το ξεκίνημα της σεζόν στον απόλυτο ηγέτη των Ιταλών . Λατρεύει να παίζει υπό πίεση, απολαμβάνει την προσοχή και έχει την αυτοπεποίθηση να βγει μπροστά όταν τον χρειάζεται η ομάδα του. Τα αποτελέσματα έχουν φανεί ήδη. Υπάρχει λόγος όμως που συμβαίνει αυτό.

ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ένας παίκτης που έπαιζε πάντα με το ένστικτο. Σε μεγάλο βαθμό το κάνει αυτό και τώρα. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι πλέον είναι πιο ήρεμος από ποτέ. Παίζει πιο ώριμα από ποτέ. Η εμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα, παίζοντας εναλλακτικά τον ρόλο του δημιουργού και του εκτελεστή, το έδειξε αυτό στον απόλυτο βαθμό.

ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ο Τζέιμς είχε δείξει τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να διαλύσει κάθε αντίπαλο, με το εκρηκτικό παιχνίδι του και τον ενθουσιασμό του, Ενίοτε αυτός ο ενθουσιασμός του έβγαινε σε κακό. Στα 28 του χρόνια όμως δείχνει και είναι πιο ώριμος από ποτέ. Το ένστικτο έχει συναντήσει την ωριμότητα. Τα αθλητικά προσόντα το βελτιωμένο μπασκετικό I.Q.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ