EUROLEAGUE

Μάικ Τζέιμς: Έξαλλος με την Αστυνομία, τον σημάδεψαν με όπλα!

Μάικ Τζέιμς: Έξαλλος με την Αστυνομία, τον σημάδεψαν με όπλα!
EUROKINISSI

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη το Σάββατο στο Μιλάνο, όταν η ιταλική Αστυνομία σταμάτησε τον Μάικ Τζέιμς και -σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη- τον σημάδεψε με τα όπλα της! Δείτε τι έγραψε ο Αμερικανός στο Twitter.

Μια πολύ άσχημη εμπειρία είχε το Σάββατο (5/1) στην Ιταλία ο Μάικ Τζέιμς, καθώς η Αστυνομία τον σταμάτησε και τον σημάδεψε με όπλα όπως ο ίδιος κατήγγειλε στον λογαριασμό του στο Twitter !

" Εγώ και οι φίλοι μου μόλις ελεγχθήκαμε από την Αστυνομία! Συμβαίνει ακόμη και στην Ευρώπη" έγραψε ο Αμερικανός και συνέχισε με ένα τρομερό ξέσπασμα: " Με σταμάτησαν εμένα και δύο φίλους μου ανάμεσα σε 50 ανθρώπους που περπατούσαν. Βγήκαν από το περιπολικό τους με όπλα στα χέρια και φώναζαν για να τους δείξουμε τις ταυτότητές μας. Δεν τρομάζω και δεν υπακούω, μέχρι να κατεβάσουν τα όπλα τους! Μου είπαν να μείνω ήρεμος και πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Όχι, δεν είναι φυσιολογικό να πηδάς από το περιπολικό και να στοχεύεις ανθρώπους με τα όπλα σου".

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς ο Τζέιμς υποστηρίζει πως γύριζε στο σπίτι του από το σούπερ μάρκερ, έχοντας σακούλες με τρόφιμα και νερό στα χέρια του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ