EUROLEAGUE

Γκουντάιτις: Ο ατζέντης του μίλησε ανοιχτά για Ρεάλ Μαδρίτης και Ζενίτ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ατζέντης του Αρτούρας Γκουντάιτις παραδέχθηκε δημόσια πως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ζενίτ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πελάτη του. Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να ανανεώσει με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις πήγε στην Αρμάνι Μιλάνο το 2017, κι αμέσως έκανε αισθητή την παρουσία του. Μέσα σε μία τριετία κατάφερε να απογειώσει τις μετοχές του, παρά το γεγονός πως μεσολάβησε ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, που τον κράτησε εκτός μάχης στο β' μισό της περσινής σεζόν.

Η σταθερότητα και οι μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης που έχει τον έχουν φέρει στο "στόχαστρο" της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Μία είδηση που είχε κυκλοφορήσει πριν από τρεις βδομάδες και επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη.

Ο ατζέντης του 26χρονου σέντερ, Τάντας Μπουλότας, ήταν φιλοξενούμενος στην τηλεοπτική εκπομπή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στη Λιθουανία, όπου -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως " ο Αρτούρας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ζενίτ, αυτό είναι αλήθεια, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Βάσει της συμφωνίας που υπάρχει με την Αρμάνι Μιλάνο, μπορεί να παραμείνει εκεί για ακόμη ένα χρόνο. Δεδομένα όμως πλέον έχει δύο επιλογές: είτε να μείνει είτε να φύγει".

Εξάλλου, υποστήριξε πως -μετά από μια πολύ καλή σεζόν- ο Λούκας Λεκαβίτσιους απασχολεί επίσης κάποιες ομάδες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ