EUROLEAGUE

Γκαφατζής Μάικ Τζέιμς, δεν ήξερε τα δεδομένα στις ισοβαθμίες της EuroLeague

Γκαφατζής Μάικ Τζέιμς, δεν ήξερε τα δεδομένα στις ισοβαθμίες της EuroLeague
EUROKINISSI

Και όμως, μετά από τρεις σεζόν στη EuroLeague με την τωρινή μορφή της, ο Μάικ Τζέιμς δεν γνώριζε τι ισχύει σε ισοβαθμίες στις οποίες βρίσκονται περισσότερες από δύο ομάδες.

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, η Αρμάνι Μιλάνο είναι στην 9η θέση της κατάταξης της EuroLeague 2018/19. Με ρεκόρ 14-15, οι Ιταλοί είναι δεύτεροι στην τετραπλή ισοβαθμία με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό, όμως ο Μάικ Τζέιμς δεν γνώριζε για ποιον λόγο δεν είναι πρώτος και εντός οκτάδας.

" Εχω μια ερώτηση. Είμαστε ισόβαθμοι με τον Ολυμπιακό, τη Ζάλγκιρις και τη Μακάμπι, υπερτερούμε απέναντι σε όλους, νικήσαμε μάλιστα δύο φορές τον Ολυμπιακό. Γιατί λοιπόν δεν είμαστε στην όγδοη θέση; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό;" έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ στο Twitter, για να δείξει πως δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει σε καταστάσεις σαν κι αυτή.

Η Ζάλγκιρις έχει ρεκόρ 5-1 στις αναμετρήσεις της με τους συγκεκριμένους αντιπάλους και είναι πρώτη, η Αρμάνι Μιλάνο έχει ρεκόρ 4-2 και γι' αυτό βρίσκεται ακριβώς από κάτω της, στην ένατη θέση (η Μακάμπι έχει 2-4 και ο Ολυμπιακός 1-5).

" Εντάξει, όλοι γνωρίζατε. Τόσες απαντήσεις πήρα, ευχαριστώ" έγραψε λίγα λεπτά μετά και κάπως έτσι κατάλαβε μετά από 29 αγωνιστικές στην τρέχουσα σεζόν τι συμβαίνει σε ισοβαθμίες στις οποίες βρίσκονται περισσότερες από δύο ομάδες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ