EUROLEAGUE

Επιστρέφει στην Κίνα ο Ραντούλιτσα

Olimpia's Miroslav Raduljica, left, challenges for the ball with Barcelona's Ante Tomic during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona in Milan, Italy, Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Olimpia's Miroslav Raduljica, left, challenges for the ball with Barcelona's Ante Tomic during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona in Milan, Italy, Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Μετά από μία διετία στην Turkish Airlines EuroLeague, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Κίνα, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τους Jiangsu Dragons.

Από την στιγμή που έλυσε πρόωρα το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Αρμάνι Μιλάνο , ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είχε θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στην Κίνα. Αυτό διέρρεε από το περιβάλλον του, κι αυτό επιβεβαιώθηκε.

Ο 29χρονος σέντερ, αφού πρώτα δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις του στην Turkish Airlines EuroLeague για δύο χρόνια, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι Μιλάνο, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα για λογαριασμό των Jiangsu Dragons. Ο ατζέντης του πρώην "πράσινου" σέντερ επιβεβαίωσε την είδηση στη Novosti , με τον "Μούσια" να επιστρέφει στην ασιατική χώρα μετά από τρία χρόνια και το πέρασμά του από τους Shandong Lions.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε 8.1 πόντους και 3.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, πλην όμως είπε πρόωρα "αντίο" πληρώνοντας κι αυτός το μάρμαρο για τη φετινή απογοητευτική σεζόν .

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ