EUROLEAGUE

Επίσημο: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σαβόν Σιλντς

Επίσημο: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σαβόν Σιλντς

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαβόν Σιλντς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο.

Πριν ακόμη από την ολοκλήρωση της σεζόν στην Ισπανία, δημοσιεύματα από το εξωτερικό έκαναν λόγο για συμφωνία του Σαβόν Σιλντς (26, 2μ01) με την Αρμάνι Μιλάνο. Δέκα μέρες μετά το φινάλε της Liga Endesa, όπου η Μπασκόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, η συγκεκριμένη μεταγραφή πήρε επίσημη μορφή. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ, ο οποίος φεύγει ως πρωταθλητής από τη Βιτόρια με στόχο να πετύχει κάτι ανάλογο στο Μιλάνο.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για τα επόμενα δύο χρόνια, αποτελώντας ακόμη μια σπουδαία προσθήκη για το σύνολο του Έτορε Μεσίνα μετά τους Μάλκολμ Ντιλέινι, Κάιλ Χάινς, Λουίτζι Ντατόμε και Κέβιν Πάντερ.

Ο Σαβόν Σιλντς επιστρέφει λοιπόν στη Lega Basket (αγωνίστηκε εκεί με τα χρώματα της Τρέντο), ενώ την τελευταία διετία βρέθηκε στην Μπασκόνια, με την οποία είχε 9.6 πόντους (με 35.1% στα τρίποντα), 3.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά αγώνα στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ