EUROLEAGUE

Επίσημο: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Άαρον Ουάιτ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Ουάιτ, ο οποίος έγινε η πρώτη μεταγραφική κίνηση στην εποχή του Έτορε Μεσίνα στον ιταλικό πάγκο.

Το πρωί της Κυριακής (14/7) η Αρμάνι Μιλάνο έκανε σεφτέ στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Άαρον Ουάιτ. Ο 27χρονος φόργουορντ πέρασε μια διετία στη Ζάλγκιρις , έχοντας σημαντικό ρόλο στο rotation του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε βασική μονάδα της λιθουανικής ομάδας και να βρεθεί στα ραντάρ ομάδων του ΝΒΑ.

Το άλμα για το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη μπορεί να μην το έκανε, εξασφάλισε όμως ένα εξαιρετικό διετές συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφική κίνηση που ανακοινώνουν οι "κόκκινοι" στην εποχή του Έτορε Μεσίνα .

" Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, με καλό πνεύμα και ενέργεια, που θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα μας", δήλωσε σχετικά ο GM της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, με αφορμή την απόκτηση του Άαρον Ουάιτ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ