EUROLEAGUE

Αρμάνι: "Ο Μεσίνα έδωσε νέο αέρα στην ομάδα"

Giorgio Armani watches the Euroleague basketball match between EA7 Emporio Armani Milan and Real Madrid in Assago, near Milan, Italy, Thursday, Oct. 27, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Giorgio Armani watches the Euroleague basketball match between EA7 Emporio Armani Milan and Real Madrid in Assago, near Milan, Italy, Thursday, Oct. 27, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζόρτζο Αρμάνι μίλησε σε ιταλική εκπομπή για την απόφαση να δώσει τα "κλειδιά" της Αρμάνι Μιλάνο στον Έτορε Μεσίνα, ενώ τόνισε πως του λείπουν οι αγώνες στο Mediolanum Forum.

Από πολύ νωρίς, ο Τζόρτζο Αρμάνι έδειξε έμπρακτα πόσο θέλει να βοηθήσει την Ιταλία στη μάχη που δίνει κατά του κορονοϊού. Αρχικά προσέφερε το ποσό των 2.000.000 ευρώ για το ΕΣΥ, ενώ ακολούθησε η απόφαση να τροποποιήσει τα εργοστάσιά του προκειμένου να παράξουν ιατρικές ρόμπες.

Αυτή τη φορά όμως, η συνέντευξη που έδωσε δεν είχε να κάνει με τον κορονοϊό, αλλά με το αθλητικό κομμάτι των δραστηριοτήτων του. Την Αρμάνι Μιλάνο. Ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας παραδέχθηκε πως "μου λείπουν οι αγώνες στο Mediolanum Forum, ελπίζω να επιστρέψουμε γρήγορα σε αυτό, γιατί μιλάμε για ένα οικογενειακό πάθος: το μπάσκετ".

Το μείζον βέβαια των λεγομένων του είχε να κάνει με τον Έτορε Μεσίνα, στον οποίο έδωσε πέρσι το χρίσμα μετά από ακόμη μία αποτυχημένη χρονιά για τους κόκκινους. " Πρόκειται για μία απόφαση που πήρα κατόπιν ωρίμου σκέψης μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Λέο Ντελ Όρκο. Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε τον Έτορε (Μεσίνα) στην ομάδα. Έχει ήδη δώσει νέο αέρα και στίγμα στην ομάδα με την κουλτούρα και τη μέθοδό του, κάτι που στο πέρασμα του χρόνου θα μεταφραστε στα αποτελέσματα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ