EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Χάνει για (τουλάχιστον) δύο εβδομάδες τον Γκουντάιτις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή στην δράση, ο Αρτούρας Γκουντάιτις θα βρεθεί ξανά στα "πιτς". Αυτή τη φορά λόγω προβλήματος στον καρπό. Πρόβλημα για τον Αμεντέο Ντέλα Βάλε, δίχως όμως να υπάρχει ανησυχία.

Νέο πρόβλημα για τον Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος θα υποχρεωθεί να μείνει στα "πιτς" για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ο 26χρονος σέντερ, που μόλις πριν από δεκαπέντε μέρες έπαιξε για πρώτη φορά στην EuroLeague μετά από οκτάμηνη απουσία (λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού), θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες.

Όπως αναφέρει η Αρμάνι Μιλάνο, ο θηριώδης σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό καρπό, με τις εξετάσεις να μην δείχνουν κάτι πολύ σοβαρό. Όπως και να έχει όμως θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για τα παιχνίδια της EuroLeague με Χίμκι (εκτός), Μακάμπι (εντός) και Αναντολού Εφές (εντός). Η ενημέρωση της ιταλικής ομάδας κάνει λόγο για επανεκτίμηση της κατάστασης σε δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη δωδεκάδα των κόκκινων στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 29 Νοεμβρίου.

Εξάλλου, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει κι ο Αμεντέο Ντέλα Βάλε, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Χίμκι σε πέντε μέρες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ