EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: "Βλέπει" Μακ, στον αέρα ο Μάικ Τζέιμς

Αρμάνι Μιλάνο: "Βλέπει" Μακ, στον αέρα ο Μάικ Τζέιμς
EUROKINISSI

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Αρμάνι Μιλάνο εξετάζει την περίπτωση του Σέλβιν Μακ για την θέση του πόιντ γκαρντ, θέτοντας σε αμφισβήτηση έτσι το μέλλον του Μάικ Τζέιμς στην ομάδα.

Το μέλλον του Μάικ Τζέιμς στην Αρμάνι Μιλάνο δεν φαίνεται ακριβώς... ευοίωνο. Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα που προκύπτει στην Ιταλία έπειτα από το δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", σύμφωνα με το οποίο η ιταλική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Σέλβιν Μακ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Έτορε Μεσίνα προορίζει τον έμπειρο γκαρντ για την θέση του Τζέιμς, τον οποίο δεν υπολογίζει, αφού δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του.

Η λεπτομέρεια της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Τζέιμς έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, οπότε δεν θα είναι εύκολο για την Αρμάνι να λύσει το συμβόλαιό του.

Δεδομένου βέβαια ότι την σεζόν 2018/19 η Αρμάνι δεν είχε κανένα πρόβλημα να πληρώνει τον Τζόρνταν Θίοντορ για περίπου 4 μήνες για να... κάθεται, μέχρι ο Αμερικανός να υπογράψει τον περασμένο Ιανουάριο στην ΑΕΚ, αυτό δείχνει ότι στο Μιλάνο δεν υπολογίζουν τόσο τα λεφτά. Ίσως βέβαια στην περίπτωση του Τζέιμς τα πράγματα να μην είναι το ίδιο απλά.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ