EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Στη μεταγραφική λίστα ο Λορέντζο Μπράουν

Αρμάνι Μιλάνο: Στη μεταγραφική λίστα ο Λορέντζο Μπράουν
CRVENA ZVEZDA MTS / ABA LIGA

Ο Έτορε Μεσίνα καλείται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο το φετινό καλοκαίρι, με τον Λορέντζο Μπράουν να είναι μία από τις προτεραιότητές του.

Μετά από μία εξαετία σε NBA, G-League και Κίνα, ο Λορέντζο Μπράουν αποφάσισε το περσινό καλοκαίρι να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην EuroLeague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Μετά από ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, πάτησε το γκάζι και άφησε το στίγμα του στη διοργάνωση, στην οποία είχε 12.3 πόντους (με 28.8% στα τρίποντα), 3.3 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 2.8 λάθη ανά αγώνα.

Δεδομένου ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον σερβικό σύλλογο ήταν μονοετές, η παρουσία του στην αγορά των free agents τον μετατρέπει αυτόματα σε έναν εκ των πλέον... ελκυστικών παικτών. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για το σύνολο των ομάδων της EuroLeague.

Ήδη, η Αρμάνι Μιλάνο καταγράφεται στο εξωτερικό ως μια ομάδα που ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 30χρονο γκαρντ. Από τη στιγμή μάλιστα που ο ιταλικός σύλλογος θα προβεί ξανά σε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, οι ανοιχτές θέσεις που θα προκύψουν συνεπάγονται επιτακτική ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση. Κάπως έτσι, το όνομα του Λορέντζο Μπράουν φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Έτορε Μεσίνα -την ώρα που ο Νέμανια Νέντοβιτς αναμένεται να αποχωρήσει.

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Λορέντζο Μπράουν στην EuroLeague ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό, όταν σημείωσε 34 πόντους με 11/18 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 6/9 βολές. Ενώ σε δύο περιπτώσεις φλέρταρε με το τριπλ νταμπλ, απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου και Ζενίτ.

Photo Credits: Crvena Zvezda MTS / ABA Liga

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ