EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Πρόταση στον Χρήστο Σταυρόπουλο

Αρμάνι Μιλάνο: Πρόταση στον Χρήστο Σταυρόπουλο
EUROKINISSI

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει καταθέσει πρόταση στον Χρήστο Σταυρόπουλου, θέλοντας από τον νυν τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού να αναλάβει αντίστοιχο στον ιταλικό σύλλογο.

Σε νέα εποχή έχει περάσει εδώ και μερικές εβδομάδες η Αρμάνι Μιλάνο. Η αρχή έγινε με τον Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος ανέλαβε ρόλο προέδρου και προπονητή. Επόμενη προτεραιότητα για τους Ιταλούς είναι να καλύψουν τη θέση του τζένεραλ μάνατζερ. Κι ένας από τους βασικούς τους στόχους είναι ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο νυν τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού έχει δεχθεί πρόταση από τον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος έκανε προσπάθεια και για τον Ντανιέλε Μπαϊέσι, που, όμως, θα μείνει στη Μπάγερν Μονάχου. Την είδηση αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος Emiliano Carchia στο Twitter και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ισχύει, δίχως πάντως να υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη από εκεί και πέρα.

Θυμίζουμε πως το αρχικό πλάνο της Αρμάνι Μιλάνο ήταν να κυνηγήσει την περίπτωση του Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, αλλά δεν προέκυψε κάτι με τον τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ